Wie zijn wij?

GaTochRijden is een initiatief vanTalent4Taxi

 

Talent4Taxi bemiddelt mensen naar werk in de taxibranche. Maar wij zijn geen gewoon uitzendbureau. Wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen. Kortom, wij doen er alles aan om jou naar een baan te begeleiden.

 

Meer met mensen

Wij willen jou de beste kansen bieden op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. En dat betekent dat wij in jou investeren. Dus wij bieden je niet alleen een baan, maar kun je in veel gevallen ook via Talent4Taxi je taxipas behalen. 

 

Geen beperkingen maar kansen

Waar anderen beperkingen zien, zien wij kansen. Dus heb jij een zogenaamd rugzakje of een afstand tot de arbeidsmarkt? Maakt ons niets uit. Zo lang jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, maken wij graag kennis met je en gaan wij ons best voor je doen.

 

Een team met vakkennis

Wij zijn al sinds 2012 actief als bemiddelaar in de taxibranche. Als wij je bemiddelen naar werk kom je bij Talent4Taxi in dienst, wat betekent dat wij jouw contracten, betalingen en loonstroken verzorgen. Ons team weet alles over de CAO en zorgt er voor dat jij krijgt waar je recht op hebt als medewerker.

Wij zijn er voor jou

Het team van Talent4Taxistaat voor jou klaar. Voor, tijdens én na je plaatsing. Voor simpele en ingewikkelde vraagstukken. Wij beantwoorden je vragen en zijn er voor je als ons nodig hebt. 

 

Meer lezen over het werken via Talent4Taxi? Klik dan hier.Direct contact