Hoe werken wij?

Wij zijn geen uitzendbureau waar je elke week op een andere klus kunt worden gezet. Ons doel is om jou duurzaam aan het werk te helpen. Als je voor Talent4Werk aan de slag gaat, kom je in dienst bij één van onze labels: Talent4Taxi of Talent4Service. Vanuit deze labels plaatsen wij je bij een opdrachtgever.

 

Werving en selectie

Wij zoeken altijd naar de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Solliciteer je op één van onze openstaande vacatures, dan maak je eerst kennis met ons. Bij gebleken geschiktheid stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk of je de baan krijgt. Natuurlijk begeleiden wij je zorgvuldig in dit proces.

 

Trainingen en opleidingen

Wij zorgen er voor dat je de juiste training of opleiding krijgt, passend bij de functie en jouw achtergrond. Dit kan variëren van een uitgebreid inwerktraject tot twee maanden opleiding! Wij bieden jou deze training of opleiding aan in samenwerking met onze opdrachtgevers.

 

Plaatsing bij de opdrachtgever

Word je aangenomen voor een functie, dan ga je aan de slag bij de opdrachtgever. Je draait volledig mee in die organisatie en wordt gezien als een volwaardige collega. Je contract krijg je echter van ons. Hieronder lees je wat dat inhoudt.

 

Wij zijn jouw werkgever

Je komt in dienst bij (één van de labels van) Talent4Werk. Dus je werkt in de organisatie van de opdrachtgever, maar met vragen over je contract, salaris of toekomstmogelijkheden kun je bij ons terecht. Wel zo prettig, want het team van Talent4Werk kent jou al.Direct contact