Over ons

Talent4Werk creëert duurzame werkgelegenheid met flexibele oplossingen voor ondernemers in Nederland. Talent4Werk organiseert de hele keten voor werkgevers, van werving en selectie tot uitzenden en detacheren en advies bij lange termijn personeelsvraagstukken. Daarbij nemen wij de werkgever alle werk uit handen. Dat doen wij vanuit onze twee labels: Talent4Taxi en Talent4Service.

Onze overtuiging

Bij Talent4Werk staat de mens centraal. Alle soorten mensen. Ook kandidaten met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt geven wij graag een extra duwtje in de rug. Wij bieden onze werknemers de mogelijkheid om aan hun carrière te bouwen door middel van werk én opleiding. Zo geven wij hen de beste kansen om duurzaam aan het werk te gaan.

 

Flexibiliteit

Talent4Werk biedt verschillende flexibele oplossingen voor organisaties en onderscheidt zich door een aanpak op maat: de vraag van de opdrachtgever is ons uitgangspunt. Omdat de labels van Talent4Werk opereren onder de uitzend-cao kunnen wij werkgevers uitmuntend ondersteunen in hun behoefte aan grotere flexibiliteit.

 

Kostenbesparing

Onze werving richt zich primair op kandidaten uit subsidiabele doelgroepen. Stimuleringsmaatregelen van de overheid om deze doelgroepen aan het werk te krijgen vertalen wij naar een aanzienlijke korting op het reguliere uurtarief. Afhankelijk van de specifieke vraag of behoefte bespaart de opdrachtgever zo gemiddeld 5 tot 10% op de kostprijs van een werknemer.

 

Kwaliteit

Talent4Werk levert uitsluitend gekwalificeerd en gemotiveerd personeel en zorgt voor een goede opleiding en gedegen begeleiding van de kandidaat. Volledige ontzorging voor de werkgever dus, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Investeren in mensen

Talent4Werk gelooft in de kracht van mensen en ondersteunt vanuit die visie werkgevers bij het invullen van hun MVO-beleid op personeelsgebied. Door onze kandidaten niet alleen een passende baan maar ook een interessante opleiding te bieden, geven wij hen samen met onze opdrachtgevers weer perspectief op de arbeidsmarkt.

Partner worden?

Heeft u interesse in een partnerschap met Talent4Werk, neem dan contact met ons op via info@talent4werk.nl of via 040 8200 810.