Wie zijn wij?

Wij zijn geen gewoon uitzendbureau. Wij doen meer met mensen. Dus niet alleen werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen. Kortom, wij doen er alles aan om jou naar een baan te begeleiden.

 

Meer met mensen

Wij willen jou de beste kansen bieden op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. En dat betekent dat wij in jou investeren. Dus wij bieden je niet alleen een baan, maar ook de juiste trainingen en/of opleidingen om de benodigde certificaten te behalen. Want met de juiste certificaten op zak sta je nog sterker!

 

Geen beperkingen maar kansen

Waar anderen beperkingen zien, zien wij kansen. Dus heb jij een zogenaamd rugzakje of een afstand tot de arbeidsmarkt? Maakt ons niets uit. Zo lang jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan, maken wij graag kennis met je en gaan wij ons best voor je doen.

 

Van alle markten thuis

Wij zijn in het hele land actief in verschillende branches: de taxibranche, de klantcontactwereld en de technische sector. Dus of je nu een baan zoekt als taxichauffeur, klantadviseur of monteur, bij ons ben je aan het goede adres.

Wij zijn er voor jou

Het team van Talent4Werk staat voor jou klaar. Voor, tijdens én na je plaatsing. Voor simpele en ingewikkelde vraagstukken. Wij beantwoorden je vragen en zijn er voor je als ons nodig hebt. Direct contact