Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die graag willen werken en energie willen steken in hun eigen ontwikkeling. Voldoe je aan deze twee voorwaarden, dan maken wij altijd graag kennis met je. Ongeacht je leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Wij geloven namelijk dat voor iedereen de juiste baan bestaat. En wij zoeken die graag voor jou! 

 

Alle leeftijden

Wij vinden: als je graag wilt werken, speelt leeftijd geen rol. En dus bemiddelen wij kandidaten van alle leeftijden. Van jongeren tot 56-plussers en alles er tussenin. Omdat wij voor veel verschillende branches en functies bemiddelen, is de kans groot dat wij ook voor jou een passende baan vinden. 

 

Alle achtergronden

Werkervaring of opleidingsniveau vinden wij niet het belangrijkst. Wij zorgen er voor dat je klaargestoomd wordt voor je nieuwe baan, door jou een training of opleiding aan te bieden. Ook als je behoefte hebt aan begeleiding op de werkplek, dan zorgen wij daarvoor.

Afstand tot de arbeidsmarkt?

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: iedereen is welkom bij Talent4Werk. Ook als je al even niet gewerkt hebt door bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of een arbeidsbeperking. Dus ontvang je momenteel een WW-, WIA-, WAJONG-, WAO-, ZW-, WWB-, IOAW- of AOW-uitkering, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op één van onze openstaande vacatures of om een open sollicitatie te sturen.

 

Ook voor Wajong, 56-plussers en uitkeringsgerechtigden

Onze vacatures passen in het beleid van het ministerie van SZW dat mede is gericht op de bestrijding van werkloosheid onder de doelgroepen Wajongers, 56-plussers en kandidaten met een bijstandsuitkering. Wij nodigen kandidaten uit deze doelgroepen van harte uit om te solliciteren op een van onze vacaturesDirect contact